Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 81 to 90 of 182

Thread: Post bugs here

  1. #81
    Arcane Candidate
    Join Date
    May 2013
    Location
    Tomsk, Russia
    Posts
    6
    Interface issue:
    When you open army info, you can select different units and see their stat. But Advanced info does not changed dinamicly when you select another unit. I.e. if you select one unit and go to Advanced info, and then select another unit (different type), the information in window does not changes. You need to select another folder, for example Skills and then select Advanced again, to see the correct info. Portrait and Skills foldiers works fine.

  2. #82
    Adept Sorcerer
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    43
    I have 2 cities on paradise plane, both with zero growth, not sure why. I would think they should be growing fast. two turns after the save (just moved my units) the system locks up with a division by zero. The zip file below contains the save and the output.log.

    test10.zip

  3. #83
    Arcane Candidate
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3
    I had two dialogue boxes pop up after I lost all units in a combat. One of the boxes was for the manual/auto combat, and I clicked on manual. It launched a battle board that only had enemy units and I could not get it to end.

  4. #84
    Developer
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    670
    Quote Originally Posted by Thrtyto View Post
    I had two dialogue boxes pop up after I lost all units in a combat. One of the boxes was for the manual/auto combat, and I clicked on manual. It launched a battle board that only had enemy units and I could not get it to end.

    Fixed internally.

  5. #85
    Developer
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    670
    Quote Originally Posted by Nudge View Post
    I have 2 cities on paradise plane, both with zero growth, not sure why. I would think they should be growing fast.
    What do you mean zero growth? Population growth?

  6. #86
    Quit when first battle started.

    2014-08-05_114336.zip

  7. #87
    Adept Sorcerer
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    43
    yes they were both stuck. one at 1000 and 1110. the saved game file attached when loaded (for me) reproduced the problem. Also i tried a few times to continue anyway and each time I got divide by zero errors within a few turns.

  8. #88
    Curtis6566, that's almost certainly a bug. Thanks for pointing it out.

    Kanor, can you give us a more detail on exactly what happened?

    Thanks for the detailed reports guys! This is just the kind of information we need
    Everybody needs friends! Aaron's Facebook Page

  9. #89
    Developer
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    670
    Quote Originally Posted by Kanor View Post
    Quit when first battle started.

    2014-08-05_114336.zip
    Out of memory. Nothing much we can do about that yet.

    ---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------

    Quote Originally Posted by Curtis6566 View Post
    I'm not sure if this is a bug or a missing feature, but I figured it could have been overlooked either way. If you rename your town, the "Summoning to:" option stays the same name as it was originally (so, I renamed Wallachia to King's Marvel, but I was still summoning to "Wallachia", which could get confusing with a lot of cities). I didn't know where to put this, so I figured here was most appropriate.
    That's fixed internally.

    ---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------

    Quote Originally Posted by Nudge View Post
    I have 2 cities on paradise plane, both with zero growth, not sure why. I would think they should be growing fast. two turns after the save (just moved my units) the system locks up with a division by zero. The zip file below contains the save and the output.log.

    test10.zip
    Cities look fine, but that division by zero error is of epic proportions.

    Do you have any earlier save?
    Last edited by Beo; 08-05-2014 at 01:57 PM.

  10. #90
    Adept Sorcerer
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    43
    I just reloaded my game again. Soprain and jackish (not sure the spelling) both have zero population growth and both should be growing fast. Also after 2 moves got the division by zero again.

Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
footer