Mam kilka pytanek:
- jakie będą ostateczne wymagania sprzętowe?
- czy są realne szanse na wydanie gry w Polsce (choćby po angielsku)?
- jaka jest przewidywana cena w Polsce?
Z góry dzięki za odpowiedzi!
Mam kilka pytanek:
- jakie będą ostateczne wymagania sprzętowe?
- czy są realne szanse na wydanie gry w Polsce (choćby po angielsku)?
- jaka jest przewidywana cena w Polsce?
Z góry dzięki za odpowiedzi!
niewysokieOriginally Posted by Armuss
W tej chwili nie możemy niczego potwierdzićOriginally Posted by Armuss
Wszystko zależy od umowy jaką zawżemy z wydawcą, nie ukrywam, że postaramy się aby różniła się ona od zachodniej.Originally Posted by Armuss
Screeny bardzo zachęcające - czekam na ukończenie prac!
A może jest już możliwość zakupu w przedsprzedaży? Wiadomo nabywca ma trochę taniej, a wydawca kaskę przed wydaniem. Obie strony zyskują![]()
Kiedy demo? Nie moglibyście opublikować go już?
Sorry, signature is under construction.
Jeżeli będzie przedsprzedaż, damy znaćO demie też powiemy
![]()
A może jest już gotowa instrukcja w wersji elektronicznej (pewnie z grą będzie w formie książeczkowej?) - bo fajnie byłoby sobie poczytać![]()
Będzie można zmienić kraj przed loadem jak w grach typu EU?
Czy grając np. Szwajcarią można będzie budować wojsko będąc dalej neutralnym? Co robi AI grając neutralnym krajem? Bo w takim Strategic Command neutralny kraj jest jakby wyłączony i kompletnie nie wiadomo ile ma wojska dopóki nie włączy się do wojny.
Czy podczas gry PBEM widać co robił przeciwnik? Jakiś replay czy coś, czy tylko widać sytuację po fakcie i trzeba samemu pamiętać jak to wyglądało przed turą i co się właściwie zmieniło.
W trakcie gry możesz zmienić państwo którym grasz. Możesz grac też kilkoma na raz. Dobierać nowe państwa czy też totalnie zmieniać strony...
Państwa działają zgodnie z tym ile mają PP. W grze jest FOW i to tylko od niego zalezy co widzisz. Można go wyłączyć.
A moje ostatnie pytanie? W CEaW były tylko dodane tylko strzałki jako informacja jak się ruszał przeciwnik.
Save jest jakoś zabezpieczony przed podglądaniem państw przez niepowołanego gracza?