trzeba zdać się na pamięćOriginally Posted by John Madlock
Save jest zabezpieczony słowem honoru.Originally Posted by John Madlock
trzeba zdać się na pamięćOriginally Posted by John Madlock
Save jest zabezpieczony słowem honoru.Originally Posted by John Madlock
Coś tak czułem. Ale można uznać, że to cena za dowolność w wydawaniu punktów ruchu w turze i w zmienianiu kraju.
Sorry, signature is under construction.
Czy wiadomo coś na temat możliwości zakupu gry w Polsce? A zwłaszcza nt. terminu?
Jak będzie gotowe tłumaczenie, a to chwilę zajmie.
W związku z tym że czekanie na coś co nie ma żadnego ETA to średnia zabawa, zakupiłem grę w Matrix Games. I muszę powiedzieć że jak na razie zapowiada się świetnie, gorąco polecam!Originally Posted by Anraz
borsook, jak już będzie wersja polska to się nam przypomnij, to Ci ją sprezentujemy.
A dziękuję niezmiernie, generalnie angielski, zwłaszcza w takiej grze mi nie przeszkadza. Polską edycją byłem zainteresowany bardziej licząc na wersję pudełkową w cenie download z Matrix.Originally Posted by Anraz
A gra co raz bardziej mnie wciąga, jeśli się tylko okaże że AI jest w stanie być wyzywającym przeciwnikiem na dłuższą metę to zapowiada się na jeden z moich ulubionych tytułów. CEAW stanowczo został zdeklasowany.
![]()
Co do AI to zależy jak dobrze grasz - jak jesteś dobrym to wtedy kombinacja "very hard" dla human i "very easy" dla AI jest najlepszym rozwiązaniem.
Na razie AI wydaje się bardzo przyzwoite, ale biorąc pod uwagę że grę mam dopiero od wczoraj ciężko ocenić. Na pewno nie co najmniej lekko powyżej średniej jaką się widuje w tego typu grach... Choć mam wrażenie że do SC2 jeszcze trochę brak... acz trzeba przyznać że tamto AI było rozwijane przez ładnych parę lat.Originally Posted by Anraz
Dopiero zaczynamy nasza przygodę i z mała pomocą graczy (tu ogromne znaczenia ma ilość raportów graczy na temat zachowania AI, w kilka osób nie sposób takich danych zgromadzić) AI będzie radzić sobie coraz lepiej.