Witam,
Chciałbym si zapytać czy projekt stworzenia gry jest nadal kontynuowany czy może wręcz przeciwnie - powoli zaczyna upadać i zakończył sie tylko na stronie www i forum...
Czekam na odpowiedź
PS.
Sorry nie wiedziałem gdzie umieścić ten watek...
Posted: 2008-05-10, 15:46
Z całą pewnością jest kontynuowany i nabiera coraz bardziej realnych kształtów. Nie jestem upoważniony do zdradzania jakichkolwiek szczegółów jednak ze swej strony jako jeden z kilku grafików mogę powiedziec że mam od groma pracy.
Jak daleko posunięte są prace oczywiście nie możemy zdradzic ;) Jednak projekt obecnie ma chyba największą ilośc wpółpracowników i każdy wnosi swój wkład w jego rozwój. Nasza praca to poświęcanie wolnego czasu i jeśli czasem widac jakieś przestoje - to tylko z powodu jakichś długich łikendów. Ogólnie Wastelands-Interactive i jego projekty Bitter Glory oraz WW2 mają się dobrze a nawet coraz lepiej.
_________________ SILENT MY HERO!
Wielkie nazwiska uprawdapadabniają największe idiotyzmy, gdyż tłum ma naiwną pewność, że wielcy ludzie bredzić nie mogą.
Great names validate the greatest stupidities, because the crowd have a naive certainty that great people cannot talk rubbish.
Cóż rzec, Bitter Glory powstaje dalej i nic nie wskazuje, że projekt miałby zostać porzucony. Na forum mało informacji jest, gdyż większość osób je odwiedzających po pewnym czasie ląduje w teamie ;)
_________________ Put an apple in your mouth, we'll play Wilhelm Tell - "Hawkeye" Pierce to Frank Burns
Wczoraj wpadłem na ślad waszego projektu i po zapoznaniu się z nim muszę przyznać, że jest to gra wojenna na którą czekam już od kilkunastu lat. Po produkcjach Paradoxu zawsze pozostawał pewien niedosyt, a wasz projekt przedstawia się po prostu idealnie. Jednak jako urodzony pesymista mam niestety obawy, że nie dociągniecie go do końca. Po prostu jest to zbyt piękne by stało się prawdziwe :).
Obym się mylił, czego sobie i wam wszystkim życzę.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum